4 geweldige vlees die zacht zijn dan ze ooit zijn geweest

De allerbeste BBQ-recepten zullen mager vlees van vlees gebruiken en hebben ze als de basis van het gerecht. Wanneer u vlees koopt voor BBQ, wilt u ervoor zorgen dat u het verse mogelijke vlees voor de laagst mogelijke prijs koopt.

Dus hoe weet je wanneer je vlees koopt? Hier zijn enkele tips om te helpen!

Als het vlees in de uitverkoop is, moet je het kopen. Het is altijd het beste BBQ-vlees om vers te zijn als je het gaat grommen. Schil een marmering aan de buitenkant van het vlees af. Porte gaten in het vlees met behulp van een vork, zodat je zo veel mogelijk marblerend kunt afvoeren.

De beste BBQ-rundvleesborst, je kunt je handen krijgen, is er een die langzaam is geroosterd. Het langzamere gebraden geeft het meer smaak en het vlees zal erg zacht zijn. Idealiter wilt u borst kopen die ongeveer twee uur op een BBQ-grill is gebroken. Wrijf het met een saus van je keuze en leg het op de grill tot het bijna brandt.

Wanneer je ribben kookt, is het erg belangrijk om ze alleen te koken totdat ze zacht zijn.

Om ribben meer mals te maken, probeer ze te marineren in een mengsel van appelsap en citroensap. Wrijf de ribben met dit mengsel voordat je ze op de kolen gooit. Dit zal ze coaten met de smaakstof en creëert een echt smakelijk onderdeel van uw maaltijd. Wanneer u ribben koopt, zorg er dan voor dat ze niet te gaar zijn of gemarineerd zijn. Over gekookte ribben worden de neiging om droog en rubberachtig te worden terwijl over gemarineerde ribben hun tederheid behouden en net zo smakelijk zijn.

Sommige mensen geloven dat alleen Ribeye een geweldige maaltijd is. Terwijl Ribeye absoluut heerlijk is, moet je voorzichtig zijn met deze minder dure bezuinigingen. Het is moeilijk om de natuurlijke sappen in deze minder dure bezuinigingen van vlees te halen. Dus als je niet wilt eindigen met droge stukken die hun sappen hebben verloren, kook ze totdat ze bijna volledig zacht zijn. Voeg specerijen toe aan deze minder dure bezuinigingen als u nog meer van de natuurlijke smaak wilt naar voren brengen en ze verder wilt maken.

Er zijn veel manieren waarop je vlees kunt koken. Ik heb vier verschillende bezuinigingen geschetst die je kunt gebruiken om geweldige maaltijden te maken. Al deze bezuinigingen kunnen worden gekookt met variërende mate van warmte. Afhankelijk van het soort vlees dat je kookt, bepaalt je hoe je het kookt. Dus neem je tijd en experimenteer met verschillende methoden om het beste in je vlees naar voren te brengen.

Klik om meer te lezen: Cool To Meat You