Beste Kogel Journal Tips

Als u op zoek bent naar het beste soort van tijdschrift, wilt u er een vinden die u gelukkig maakt. Het beste type van tijdschrift is niet de duurste of de meest uitgebreide. In feite komt het beste soort van tijdschrift uit het hart en de handen, en het is gemaakt van papier waarmee je blij bent. Er zijn vakkundig vervaardigde professionele kogeljournalen beschikbaar, maar geloven me, het is belangrijker om een tijdschrift te selecteren dat je leuk vindt.

Het maakt uw kogeljournaalsessies nog specialer, omdat u moet doen wat belangrijk voor u is. Stel je de blik op je geliefden als ze een elegant schrijfkussen vinden in een mand bij hun favoriete ambachtelijke winkel. Zou je niet zo gelukkig zijn als ze toen je een methode vond om je gedachten samen te stellen die weerspiegelt wie je bent? Dit is wat de beste bullet journaling levert en papieren: ze matchen wie we zijn als individuen.

Veel mensen houden van het gebruik van bullet-tijdschriften, maar sommige haten de gedachte aan hen.

Dat is prima – zolang je weet hoe je ze goed kunt gebruiken. De sleutel tot het schrijven van de beste bullet-tijdschriften is om na te denken over wat het echt wil van het proces. Als u op zoek bent naar een aantal specifieke resultaten, dan is het gebruik van de beste bullet-tijdschriften waarschijnlijk niet voor u. Als u echter gewoon op zoek bent naar een manier om uw gedachten op papier te krijgen, kunnen bullet tijdschriften heel goed voor u zijn.

Ik zou willen voorstellen met behulp van een notebook die overeenkomt met je persoonlijkheid, levensstijl en interesses. Veel schriftelijke stijlen zijn nu verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen. De traditionele zwarte en witte pagina’s maken een comeback en een deel van de beste bullet-tijdschriften komen in prachtige lederen of transparante harde geanodiseerde pagina’s. Nog beter, veel mensen gebruiken kleurrijke, felgekleurde pagina’s omdat het de pagina’s gemakkelijker is om te lezen wanneer ze worden verspreid op een tafel of een bureau.

Ik geef de voorkeur aan gekleurde, heldere, eenvoudig te lezen pagina’s over eenvoudige zwart-witpagina’s. Sommige van de beste bullet-tijdschriften komen in levendige Reds, Pinks, Blues, Sinaasappelen, Yellows en More. I Persoonlijk liever gebruik van kleurrijke lettertypen met grote, gemakkelijk te lezen teksten die een hoge dichtheid hebben. Veel mensen creëren nu hun beste bullet-tijdschriften met omzoomde pagina’s, zodat alles meer georganiseerd is, ook al is er geen decoratie op de pagina’s. Dit komt omdat gevoerde pagina’s het gemakkelijker maken om dingen bij te houden.

Een andere optie die u hebt, is om een rastersysteem te gebruiken om uw pagina’s te maken. Een roostersysteem lijkt veel op het typische kleverige paginasysteem, waar u de pagina’s legt om een pagina te vormen. Met een rastersysteem worden de pagina’s niet rechtstreeks op de pagina gelijmd, maar eerder op een dun stuk bord, of een ander lichtgewicht oppervlak. Een leuk ding over het gebruik van een rastersysteem is dat u kunt gebruiken welke maatbladen die u wilt – van kleinere 12-inch vellen naar grotere pagina’s met twee pagina’s. Ik heb ook dikker gebruikt, zwaarder rasterpapier voor het schrijven van projecten die extra dikte en structuur vereisen.

Op deze website meer informatie hier Mylovelynotebook.nl